Elektrische keukenboilers

Inventum produceert en levert al ruim 90 jaar boilers voor diverse toepassingen, waaronder ook keukenboilers, geproduceerd in Nederland. Van 5 tot 20 liter, in iedere keuken is een andere warmwaterbehoefte.

De productontwikkelaars van Inventum lopen voorop als het gaat om het bedenken, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve keukenboilers. Zo hebben ze de Q-line ontwikkeld, een complete serie keukenboilers in verschillende formaten. Bijzonder aan deze lijn is de extreem hoge isolatiewaarde waardoor er nauwelijks warmteverlies is. De EDR varianten hebben daarentegen weer de unieke eigenschap dat deze servicebaar zijn. Zo is er voor elke situatie een optimale oplossing.

EDR 10 keukenboiler

Met de Inventum EDR 10 elektrische keukenboiler ervaar je direct warm water in de keuken. Dat is het gemak van een elektrische keukenboiler. De boilers van Inventum passen altijd en zijn eenvoudig te monteren.

Q5 keukenboiler

De Inventum Q5 keukenboiler is een 5 liter elektrische keukenboiler en is geschikt voor in een keukenkastje. Deze keukenboiler past door zijn formaat achter iedere keukenplint. De Inventum Q5 keukenboiler kan staand of liggend gemonteerd worden.

Q10 keukenboiler

De Inventum Q10 keukenboiler is een 10 liter keukenboiler en is geschikt voor ieder keukenkastje vanwege de achthoekige vorm. De Inventum Q10 keukenboiler is van zeer hoge kwaliteit. Deze is ook verkrijgbaar als hotfill.

Q15 keukenboiler

De Inventum Q15 keukenboiler is een 15 liter keukenboiler en is geschikt voor in een keukenkastje. De Inventum Q15 keukenboiler is van zeer hoge kwaliteit en is ook verkrijgbaar als Upperversie.

Q20 keukenboiler

De Inventum Q20 elektrische keukenboiler is een 20 liter keukenboiler en is geschikt voor ieder keukenkastje vanwege de achthoekige vorm. De Inventum Q20 elektrische keukenboiler is van zeer hoge kwaliteit.

Modesto Q10 keukenboiler

Inventum Modesto Q10 keukenboiler is een 10 liter keukenboiler en past door zijn compacte vorm makkelijk achter een plint. De Inventum Modesto Q10 keukenboiler is van zeer hoge kwaliteit en is ook verkrijgbaar als upperversie of met een Hotfill-aansluiting.

Downloads keukenboilers