Warmtepompen en boilers,
alles in huis.

Over Inventum

Duurzame en energiebesparende oplossingen voor een gezond en fijn thuis. Dat is de zekerheid die Inventum biedt. De zekerheid dat we elke dag opnieuw die extra stap zetten om onze klanten verder te helpen.

Onze producten ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek in Houten. Inventum is een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, al ruim 90 jaar boilers en al ruim 30 jaar duurzame warmtepompen produceert.

Oplossingen

Warmtepompen

Een alles in één oplossing voor verwarmen, warm water en (balans)ventilatie vanuit de woning. De warmtepompen van Inventum zijn ventilatiewarmtepompen, die de woning verwarmen door het terugwinnen van de energie uit de ventilatielucht. Daarnaast ventileren onze warmtepompen woningen 24 uur per dag, waardoor een gezond binnenklimaat ontstaat. De warmtepompen zijn zowel hybride als all-electric te verkrijgen, waardoor je bespaart op je CO2-uitstoot en de energierekening daalt.

Elektrische keukenboilers

Voor elke keuken een geschikte oplossing. De brede range van 5 tot 20 liter aan keukenboilers zorgen ervoor dat elke keuken voorzien kan worden van snel en comfortabel warm water uit de kraan.  

Koperen boilers

Direct warm water uit de kraan? Met een constante temperatuur en ook hoge tapsnelheid? Zonder druk- of temperatuurverschillen? De direct gestookte boilers van Inventum voldoen voor 100% aan deze kwaliteitseisen. Daarnaast zijn ze ELEKTRISCH, waardoor deze bijdragen aan een duurzame(re) woning en wereld.

RVS boilers

Een brede range aan RVS boilers maakt dat Inventum voor elke situatie een oplossing kan bieden. Zo combineren we onze verschillende type RVS boilers onder andere met warmtepompen, CV-ketels en/of thermische solarsystemen.