Koperen boilers

Inventum levert met de EDR-, Ecolectric en Delta boilers een complete range aan direct gestookte boilers voor iedere situatie, woning en vraag. De Ecolectric en EDR-lijn is verkrijgbaar met inhouden van 50 tot en met 150 liter, in diverse vermogens en in diverse uitvoeringen. Zo is er voor elke behoefte een geschikte elektrische boiler beschikbaar is. Daarbij zijn deze boilers allemaal van vol koper en daardoor van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij.

Er zijn ook situaties waar grote hoeveelheden warm water nodig zijn, zoals in sportaccommodaties of een gaarkeuken. Hiervoor zijn de EDR-2-span-boilers ontwikkeld. Bij deze warmwaterboiler wordt het water zowel overdag als ’s nachts verwarmd. Deze extra opwarmmogelijkheid is te activeren via een van buitenaf instelbare 2-uursklok.

Ecolectric SMART boiler

50, 80, 120 en 150 liter

Met de Ecolectric SMART boiler ga je een stap verder in energiezuinig verwarmen. De ingebouwde SMART functionaliteit voert namelijk een slim verwarmingsproces uit.

De SMART functionaliteit houdt in dat de boiler zelflerend is, waardoor de boiler het opwarmmoment aanpast op het gebruikspatroon. Hierdoor kan je met deze boiler tot 15% extra energie besparen in vergelijking met standaard boilers. Daarnaast is deze eenvoudig te bedienen en onderhoudsarm.

Q5 keukenboiler

50, 80, 120 en 150 liter

De Inventum EDR hoogvermogen boiler is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin grote hoeveelheden warm water nodig zijn, zoals bijvoorbeeld in restaurantkeukens. Deze hoogvermogen boiler wordt zowel ’s nachts als overdag snel opgewarmd.

 

EDR laagvermogen boiler

50, 80, 120 en 150 liter

De Inventum EDR laagvermogen boiler is bedoeld voor opwarming gedurende het goedkope nachttarief en is verkrijgbaar in meerdere formaten. De Inventum EDR laagvermogen boiler maakt gebruik van een verwarmingselement met een relatief laag vermogen. Daarom is de EDR boiler uitermate geschikt voor de goedkope nachtstroom. Hierdoor is echter wel een energiemeter nodig voor het dag- en nachttarief. Deze werkt niet alleen ’s nachts, overdag kan de boiler ook aangezet worden.

Horizontale Delta boiler

80 liter

De Inventum Delta elektrische boiler is een 80 liter boiler en uniek vanwege zijn horizontale montage. Daarmee is de Delta elektrische boiler uitermate geschikt voor ongebruikte ruimtes op zolder (schuin dakgedeelte) en kleinere badkamers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor vloer-, wand- of plafondmontage.

 

Downloads koperen boilers