RVS boilers

Inventum heeft ook een complete range aan indirect gestookte RVS-boilers: de MAXTANK. Deze boilers werken uitermate goed voor grotere woningen waarin de bewoners veel tapwater verbruiken, bijvoorbeeld wanneer er meerdere douches of stortdouches aanwezig zijn. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor collectieve opwekking in onder andere appartementencomplexen.

De MAXTANK combineer je onder andere met een solar boiler of een warmtepomp en is daarbij leverbaar met een netto inhoud van 100, 150, 200, 300, 400 en 500 liter. Wij leveren ook verschillende accessoires, onder andere een inlaatcombinatie en een verwarmingselement.

Voordelen en kenmerken

  • Buitenmantel van gegalvaniseerd staal
  • Tank, wisselaar en adaptors van hoogwaardig RVS
  • Corrosiebestendig vat
  • Minimaal warmteverlies
  • Snelle opwarmingOnderhoudsarm (functioneert zonder anode)Lichtgewicht ten opzichte van geëmailleerde vaten

 

MAXTANK Solar boiler

200, 300, 400 en 500 liter

De Inventum MAXTANK Solar boiler wordt gebruikt om thermische solarsystemen te combineren met moderne verwarmingssystemen, zoals de diverse warmtepomp toepassingen.

Technische fiche

MAXTANK warmtepomp boiler

200, 300, 400 en 500 liter

De Inventum MAXTANK boiler is een RVS boiler ten behoeve van een warmtepomp. Deze Inventum MAXTANK boiler met enkele spiraal wordt gebruikt in combinatie met alle moderne warmtepompverwarmingssystemen.

Technische fiche

MAXTANK Indirect verwarmde boiler

100, 150, 200, 300, 400 en 500 liter

De Inventum MAXTANK indirect verwarmde boiler is een RVS boiler voor warm water. Dit model is uitermate geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een CV-ketel.

Technische fiche

MAXTANK voorraadvat

200, 300, 400 en 500 liter

De Inventum MAXTANK voorraadvat is een RVS voorraadvat voor warm tapwater (zonder verwarmingselement). Deze Inventum MAXTANK voorraadvat kan onder andere worden gebruikt voor warm tapwater in combinatie met externe warmte wisselaars. Bijvoorbeeld een platenwisselaar in combinatie met een pallet kachel.

Technische fiche

Downloads RVS boilers